alt

CASAGRANDE dizajnira i pravi mašine da zadovolje individualne potrebe svakog klijenta.

Mil & Mil Co. zastupnik firme CASAGRANDE od 1990. godine za teritoriju najpre Jugoslavije, a sada SRBIJE,CRNE GORE,BOSNE i MAKEDONIJE.

CASAGRANDE je prisutan na svetskom tržištu kroz dva sektora, svaki sa svojim proizvodima i servisom:
- sektor za fundiranje Mašine i oprema za izradu šipova, mašine i kompletan sistem za izradu dijafragmi, mašine za JET-GROUTING, mašine za izradu ankera, mikro pilota, specijalnih mašina za konsolidaciju terena kod izrade tunela, mašine za ispitivanje terena, hidraulične dizalice na gusenicama.
- sektor za projektovanje, montiranje i izradu opreme za proizvodnju proizvoda od prenapregnutog betona (betonske cevi za vodovode i kanalizaciju, železničke pragove, električnih stubova, betonskih šipova za pobijanje, specijalnih kontejnera za radioaktivni i drugi otrovni otpad.

Sedište CASAGRANDE-a se nalazi u Fontanafredi, pored Pordenonea, gde je locirana i glavna fabrika koja se prostire na površini od 70.000 m2.
Kompletni proizvodni krug, od sečenja čelika do gotovih proizvoda, mašina, je kontrolisan od strane sofisticiranog CAD/CAM sistema. Finalno testiranje mašina, da bi se osigurali da zadovoljavaju tehničke i radne specifikacije, obavlja tim kvalifikovanih tehničara.